Goede hulp verdient technologie met een hart

We zijn steeds meer op elkaar aangewezen. Veel mensen voelen zich onzeker en maken zich zorgen. Toch is er ook een mooie kant aan deze verandering.

Samen maken we het verschil

Wij zijn ervan overtuigd dat het zelf organiseren van hulp, mensen op een waardevolle manier met elkaar verbindt. Hoe mooi is het als we elkaar leren kennen door te helpen? Dat mag vrijwillig, maar ook betaald. Dat mag vaak, maar ook eenmalig.

Technologie helpt

Het spreekt voor zich dat technologie een belangrijke rol speelt om verbinding mogelijk te maken. Met de juiste technologie maak je de brug tussen hulpvraag en -aanbod eenvoudig.

Waarom Wijzelf

Wijzelf.nl is eigendom van haar leden; vragers en aanbieders van hulp. We koesteren gezond evenwicht. Kijk om je heen. In elke markt zie je platformen die vraag en aanbod bij elkaar brengen. Maar zie je ook de schaduwzijde van online services waarbij commercieel belang te zwaar weegt?

Goede hulp mag nooit worden uitgehold door commercieel gewin en hongerige aandeelhouders. Daarom heeft Wijzelf een ethisch manifest opgesteld waarin is vastgelegd dat ons platform altijd zonder winstoogmerk zal handelen.

Goede hulp kan altijd beter

Tijden, mogelijkheden en wensen veranderen. Daarom ontwikkelen en optimaliseren we Wijzelf.nl continu door. We staan voor technologie met een hart dat altijd moet blijven kloppen. Het borgt eerlijk evenwicht tussen vragers en aanbieders van hulp. Kwaliteit is de logische uitkomst.